Babyzwemmen Arnhem

Babyzwemmen ArnhemAls je iets wilt doen samen met je kindje  dan is babyzwemmen of peuterzwemmen  een leuke activiteit voor jullie! Naast dat het leuk is raakt je kindje spelenderwijs vertrouwd met water.

In het water is je baby verplicht om in alle richtingen zijn evenwicht te bewaren. Zowel verticaal, horizontaal als links en rechts komen aan bod. Het evenwichtsgevoel zal er flink op vooruitgaan. Ook het uithoudingsvermogen kan door babyzwemmen toenemen. Babyzwemmen is quality time voor de ouders én de baby.

Babyzwemmen Arnhem

In de omgeving van Arnhem zijn er verschillende zwembaden waar je met je kindje kunt zwemmen. Hieronder vind je de zwembaden en informatie over babyzwemmen Arnhem en lees je ook waar  peuterzwemmen wordt aangeboden.

De Koppel – Arnhem

Er is deskundige begeleiding, maar je bepaalt als ouder zelf wat je doet. Bij regelmatige aanwezigheid en voldoende vaardigheid mag je kind zonder wachtlijst door naar de zwemles voor kleuters. Zocht je via Google naar ‘babyzwemmen Arnhem’ en wil je niet naar de omliggende dorpen uitwijken dan kun je bij De Grote Koppel terecht.

De Grote Koppel
Olympus 29
6832 EL Arnhem
026 – 321 02 54
degrotekoppel@arnhem.nl

Valkenhuizen
Beukenlaan 23
6823 MA Arnhem
026 – 442 82 18

Bezoek de website van De Koppel Arnhem >

468x60 banner

De Helster Elst

Baby’s vanaf zes maanden tot kleuters van vier jaar kunnen in De Helster meedoen met de speciale lessen baby- en peuterzwemmen.

Vier groepen
In De Helster zijn de kinderen onderverdeeld in verschillende groepen. Alle oefeningen worden aangepast aan de ontwikkelingsfase van het kind. Langzaam aan leren de kinderen zich vrij te bewegen en zichzelf te redden in het water. En wie weet halen ze dan ook nog het Teddybeerdiploma brons, zilver en goud!

Gratis kaartje baby- en peuterzwemmen
Stuur ons voordat uw baby 3 maanden wordt een geboortekaartje. Dan ontvangt u van ons een vrijkaartje voor het baby- en peuterzwemmen. Vooraf aanmelden is niet nodig. U bent altijd van harte welkom om mee te doen.

Sportcentrum De Helster
Schubertstraat 1
6661 AW ELST
Tel: (0481) 372 554

Bezoek de website van De Helster Elst

468x60 banner

Het Zwemcentrum – Westervoort

In de lessen zal er dan ook regelmatig gezongen worden en wordt er gespeeld met verschillende materialen. Als uw kind zich geheel vrij voelt in het water dan zal het zich makkelijker kunnen redden dan een kind dat angstig is in het water.

Het Zwemcentrum Westervoort
Emmerik 5
6931 HC Westervoort

Bezoek de website van Het Zwemcentrum Westervoort >

468x60 banner

Zwembad Jottem – Huissen

In deze cursus leren ouders hoe zij met hun kind in het water bezig kunnen zijn door:

 • uw kind te helpen watervrij te worden: dat is nodig om lekker in het water te kunnen spelen
 • intensief met uw kind in het water te kunnen spelen
 • allerlei bewegingsvormen te stimuleren, die goed zijn voor de ontwikkeling van uw kind
  uw kind voor te bereiden op de zwemles

Zwembad Jottem Huissen
Van Voorststraat 19a
6851 LT Huissen
Tel: 026-3250770

Bezoek de website van Zwembad Jottem in Huissen >

Zwembad De Hoevert – Didam

U volgt de les altijd samen met uw kind in water van ongeveer 32 graden. Bij Jip’s Baby- en Peuterzwemmen loopt of zwemt u met uw kind door het water. Samen doet u oefeningen en spelletjes op muziek. De lessen duren een halfuur en zijn altijd onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur.

Kerkstraat 49
6941 AE Didam
0316-296100

Bezoek de website van Zwembad De Hoevert in Didam >

 

Blijf op de hoogte van baby-, peuterzwemmen en andere activiteiten rondom Arnhem: like ons op Facebook, net als meer dan 1.100 andere moeders uit de regio!

 

3Reacties

 1. stefan
  17 augustus 2014 at 13:01 — Beantwoorden

  Leuk dat babyzwemmen, maar met vaders wordt totaal geen rekening gehouden. Leuk op zaterdag babyzwemmen wordt helaas nergens aangeboden……

  • Cheyenne
   30 september 2014 at 15:51 — Beantwoorden

   Niet alleen niet met vaders, ook moeders werken overdag. En als je een tweeling hebt, dus je er beide bij moeten zijn…. Enige optie die ik zie is Didam op vrijdag om 18.00 uur.

 2. 14 maart 2017 at 11:49 — Beantwoorden

  Ook fijn om vroeg te beginnen met zwemmen of dobberen natuurlijk. Dan heeft een kind minder angst voor het water als het met de echte zwemlessen gaat beginnen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.