AdvertorialBlog

Mooistwanted: unieke, persoonlijke kraamcadeaus

Het kunnen uitvoeren van hun passie en daar nog mensen blij mee kunnen maken ook. Dát is waar Mooistwanted voor staat en waarom het is opgericht. Haken is voor oprichters Kim van Hees (32) en Rosa Bonnes (27) dan ook een jarenlange hobby. De ambitie om mensen blij te maken met iets unieks en persoonlijks geeft ze energie en nog meer motivatie om door te gaan. ‘Je ziet gewoon dat mensen het leuk vinden om iets te krijgen wat niet zomaar in de winkel ligt’, aldus één van de oprichtsters. ‘Maar op een gegeven moment is je hele omgeving al voorzien van mooie knuffels en babydekens. En dat geldt voor jezelf natuurlijk ook.’ Het huis vol hebben staan met gehaakte spullen waren ze dan ook allebei weer niet van plan, en na veel wikken en wegen hebben Rosa en Kim besloten er dan toch voor te gaan. Het oprichten van Mooistwanted was een feit…

Uniek, persoonlijk en handgemaakt

En dat wikken en wegen, daar snappen wij van Arnhemse Moeders dan weer niets van. Wij zijn namelijk hartstikke enthousiast en vragen ons af waarom ze dit niet eerder gedaan hebben! Rosa en Kim zijn namelijk veelzijdige hakers. Onder andere knuffels, bijtringen en babydekens zijn al een tijdje te vinden in  het repertoire van de dames. Toen zij op Facebook de vraag stelden wat er nog meer gehaakt moest worden, was er één antwoord dat massaal terugkwam: slofjes. Samen zijn ze nu druk bezig met het ontwerpen van verschillende soorten slofjes. Het toont de passie van de dames aan om een zo’n persoonlijk mogelijke geschenk te kunnen leveren.

Inspiratie halen Kim en Rosa vooral uit Pinterest. De ontwerpen die zij daar zien maken ze persoonlijk door er een eigen ‘Mooistwanted touch’ aan te geven. Dat kan hem bijvoorbeeld zitten in de kleurstelling, de afwerking of een klein detail. Elk cadeau is uniek en vooral persoonlijk. Geen haakwerkje is precies hetzelfde. Het mooie daarvan is dat elk cadeau aan iemands specifieke wensen kan worden aangepast. Handgemaakt en uniek dus!

Mooistwanted 1 Mooistwanted 2 Mooistwanted 3

 

 

 

 

 

 

 

 

De vrouwen achter Mooistwanted

Rosa, stiefmoeder van twee jongens, en Kim, moeder van twee zoons, hebben elkaar op de werkvloer ontmoet. Kim is tijdens haar zwangerschap gestart met haken. Rosa kon in ongeveer diezelfde periode het perfecte cadeau voor haar zwangere vriendin maar niet vinden. “Waarom maak ik het niet zelf?”, dacht ze, en zo ontstond haar grote passie. In de toekomst willen de dames een eigen website hebben zodat zij nog makkelijker kunnen doen wat ze écht willen: andere mensen blij maken door hun passie te delen. Extra bijverdienen zou een mooie bijkomstigheid zijn maar is niet het hoofddoel. Een samenwerking met een winkel die past bij de visie van Mooistwanted zien ze dan ook vooral zitten omdat zij dan makkelijker een grotere doelgroep kunnen bereiken, niet omdat het geld zou kunnen opleveren. Geïnteresseerde winkels kunnen zich natuurlijk melden bij ons of op de Facebookpagina van Mooistwanted!

Mooistwanted is te volgen via de Facebookpagina. Bestellen kan supergemakkelijk door een privébericht te sturen!

Like Mooistwanted op Facebook

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Mooistwanted.

Previous post

Wat is de meest 'borstvoedingsvriendelijke' gemeente van Nederland?

Next post

Nieuw: Iedereen in Arnhem kan de kleertjes krijgen

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.