AdvertorialBlog

Rocket Mama’s Gezocht!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Rocket Yoga.

Ben je in verwachting? Net bevallen? Of als drukke moeder op zoek naar balans en tijd voor jezelf? Bij Rocket Yoga Arnhem zijn er yogalessen voor alle moeders: zwangerschapsyoga, mama & baby-yoga, easy flow, fertiliteitsyoga en poweryoga: onder andere om jezelf in balans te houden tijdens elke fase van het moederschap. Daarnaast worden er privésessies aangeboden voor moeders die meer persoonlijke aandacht zoeken: bevallingsyoga, postnatale yoga en gepersonaliseerde één-op-één privé lessen.

Met yoga leer je je ademhaling te verbinden met je bewegingen. Hiermee haal je meer kracht uit je lichaam en je bent zelf ook meer ontspannen. Moederschap vraagt heel veel van je lichaam, geest en gezondheid. Een gezonde balans en tijd voor jezelf zijn dus erg belangrijk – je zorgt het beste voor een ander nadat je voor jezelf hebt gezorgd.

Gevestigd in Arnhem Noord zit Rocket Yoga gemakkelijk bereikbaar op de Rosendaalsestraat. In de straat kan je gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer is Rocket Yoga goed bereikbaar. Op de website www.rocketyoga.nl vind je meer informatie over de lessen en ook kun je gratis de Rocket Yoga app downloaden. Vragen? Bellen of mailen mag altijd: 06-42932899 of info@rocketyoga.nl.

Met de actiecode #arnhemsemoeders krijg je 50% korting als je een losse les op onze website koopt. Meld je aan bij Rocket Yoga en voel voor jezelf hoe fijn het is om een Rocket Mama te zijn!

 

Previous post

Verloskundigen reageren op #genoeggezwegen

Next post

Dit zijn de populairste babynamen van Arnhem

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.