Blog

Het is weer tijd voor een winterjas!

De laatste jaren worden de winters in Nederland weer steeds kouder. Vele weken hebben we last van regen, sneeuw en vorst. Reden genoeg om jouw kinderen goed tegen deze lage temperaturen te beschermen met een lekker warme winterjas.

De laatste mode
Helemaal hip dit seizoen zijn de gewatteerde jassen voor jongens. Ze zijn voorzien van een comfortabele dubbele kraag en een afneembare capuchon met imitatie bontrand.
Echte stoere jongens maken het helemaal met een bomberjack in army look.
Een dergelijk jack staat echt heel erg leuk bij een coole jeans en gevoerde winterlaarzen! Zo creëer je heel gemakkelijk een hippe look voor jouw kleine man.

Boys will be boys…
Stoere jongenskleding staat niet alleen leuk, maar het kan ook tegen een stootje. Ze kunnen er lekker in buitenspelen en ravotten zonder dat er direct kleerscheuren ontstaan. Let er bij kinderjassen op wel dat ze zijn uitgevoerd met een degelijke ritssluiting. Dat is handiger en comfortabeler dan een winterjas met knopen.

Helemaal klaar voor de wintermaanden
Wordt het echt koud, zorg dan dat je voor jouw kids een paar warme handschoenen en een bijpassende muts met leuke print aanschaft. Gewoon lekker met het hele gezin naar buiten, wat voor weer het ook is! Online kun je gemakkelijk zoeken naar leuke kinderjassen.

Previous post

Review: knuffeluiltje Dottie

Next post

'Kangoeroezorg beter dan couveuse'

The Author

Gastblogger

Gastblogger