Blog

Mooie moeders in beeld

4thtrimesterbodies.com/

Moeder en fotografe Ashlee Wells Jackson werkt aan een heel bijzonder en mooi fotografieproject. In  ‘The 4th trimester bodies project’ laat Ashlee  de veranderingen die zwangerschap, bevallen en borstvoeden met zich meebrengen zien.

Op haar foto’s zijn echte moeders, gefotografeerd in ondergoed, te zien. Sommige moeders poseren met hun kinderen. De foto’s zijn mooi en eerlijk; zó zien wij vrouwen eruit na het krijgen van een kind.

Soms heb ik er moeite mee hoe mijn lijf er nu, bijna 5 maanden na de bevalling, aan toe is. Geen super big deal, alleen is bijvoorbeeld  leuke kleding vinden niet makkelijk.

Bij het zien van de foto’s van The 4th trimester bodies project bedacht ik me dat ik alle moeders mooi vond. Natuurlijk zijn ze heel mooi gefotografeerd maar de trots die de moeders uitstralen maakt ze prachtig.

Ik vind het bijna jammer dat we onze lijven, waarmee ons kind hebben gedragen, gebaard en in sommige gevallen gevoed, moeten verbergen onder kleding. Al is kleding met deze kou wel heel fijn 😉

4thtrimesterbodies.com/
4thtrimesterbodies.com/

 

4thtrimesterbodies.com/

Bekijk alle foto’s op http://4thtrimesterbodies.com

Previous post

Openbare bibliotheek Arnhem beste van Nederland

Next post

Aanstaande zaterdag opening Sprookjesfestival 2013

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.