BlogBloggers

Djoke

foto Djoke

Mijn naam is Djoke ten Kate. Zelf woon ik in Apeldoorn. Maar ik heb jaren in Arnhem gewerkt als kraamverzorgster. Ik heb de laatste jaren  een coaching en counseling opleiding gevolgd en een mindfulness opleiding met als doel: moeders te gaan begeleiden die geen roze wolk ervaren. Ik ben onder andere gecertificeerd Dunstan babytaal trainer en heb een praktijk als postpartumdeskundige. Een bezige bij dus.

Zelf heb ik vier kinderen en was jong moeder, op mijn twintigste. Met zesentwintig had ik er vier. Doordat ik bij drie te maken kreeg met een postnatale depressie heb ik toen al besloten hier ooit iets mee te gaan doen. Maar daar moet je kennis en levenswijsheid voor hebben opgedaan. Inmiddels vind ik dat ik dat wel heb al leer ik iedere dag bij in onze snel veranderende wereld. Ik heb acht kleinkinderen waarvan er vijf prematuur geboren zijn. Ook zij en mijn dochters dragen zodoende weer bij aan een stuk ervaring, ik ben 55. Alhoewel ik met mijn beroep aan de zware kant zit, ben ik een positief ingesteld mens die van het leven houdt en graag veel leuke dingen doet. Ik houd vooral van mensen. Lees hier de blogs van Djoke

Bekijk ook haar website www.Djoke.nl

Previous post

Review: Hema luieremmer

Next post

Zwanger? Vergeet niet te genieten!

The Author

Djoke

Djoke

Mijn naam is Djoke ten Kate en ik ben jaren kraamverzorgster geweest, de laatste jaren heb ik een coaching en counseling opleiding gevolgd en een mindfulness opleiding met als doel moeders te gaan begeleiden die geen roze wolk ervaren. Ik ben onder andere gecertificeerd Dunstan babytaal trainer en heb een praktijk als postpartumdeskundige. Een bezige bij dus.

Zelf heb ik vier kinderen en was jong moeder, op mijn twintigste. Met zesentwintig had ik er vier. Doordat ik bij drie te maken kreeg met een postnatale depressie heb ik toen al besloten hier ooit iets mee te gaan doen.

Alhoewel ik met mijn beroep aan de zware kant zit, ben ik een positief ingesteld mens die van het leven houdt en graag veel leuke dingen doet. Ik houd vooral van mensen.