BlogNieuws

De Arnhemse Geluk’s Ring is geboren

Angelique Hofmann is de eigenaresse van Winkeltje&Co. Laat je verrassen in haar gezellige winkel met originele kraam- en kindercadeaus gelegen in de binnenstad van Arnhem. Angelique zocht een mooi idee om verschillende bedrijven die producten en/of diensten aanbieden aan zwangeren en (jonge) ouders te verbinden. En het is bijzonder geworden, de Arnhemse Geluk’s Ring is geboren.

Om haar idee uit te werken vroeg ze Jacqueline van v-jou om mee te werken aan de uitvoering. Jacqueline is bedreven in schilderen, ontwerpen en tekenen en zo is de mooie ring ontstaan.

De ring is naast Winkeltje&Co en het prachtige werk van v-jou gevuld met visitekaartjes van verschillende organisaties, zoals een babyfotograaf, een babymassage praktijk, een restaurant met een heerlijke high-tea aanbieding voor zwangeren en iemand die je een wegwijs biedt binnen de borstvoedingswereld.
Hij wordt op verschillende punten uitgedeeld, o.a. bij ’t Geboortehuys in Oosterbeek, verloskundigenpraktijk Velp en natuurlijk bij Winkeltje&Co.

Mocht de Arnhemse Geluk’s Ring een succes zijn, komt er ook een december ring uit.

Meer informatie over de Arnhemse Geluk’s Ring: info@winkeltjeenco.nl

Initiatiefneemsters: Winkeltje&Co en V-jou
www.winkeltjeenco.nl
www.v-jou.nl

Facebook: facebook.com/arnhemsegeluksring

Previous post

Er is een filmster onderweg!

Next post

Moeders opgelet: zin in een uitdagende, flexibele baan bij jou thuis met kinderen?

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.