Blog

Help andere Arnhemse gezinnen ook aan leuke feestdagen

voedselbankDe voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Bijna alle voedselbanken in Gelderland hebben de afgelopen jaren het aantal klanten zien toenemen.Omroep Gelderland is gestart met een inzamelactie voor de voedselbank.

Het doel van de actie is om zo veel mogelijk houdbare producten in te zamelen voor de voedselbanken. Let op! Artikelen die bijna de houdbaarheidsdatum hebben bereikt of aangebroken verpakkingen nemen we niet in ontvangst. Artikelen dienen tenminste houdbaar te zijn tot en met april 2015.

Doe ook mee!
Doe ook mee en doneer houdbare producten voor andere Arnhemse gezinnen die het niet breed hebben. Met deze kleine inspanning kunnen de gezinnen afhankelijk van de voedselbank net wat fijner de kerstdagen in! De te doneren boodschappen kun je inleveren bij een inzamelpunt

Inleveren kan ook bij Arnhemse Moeders
Breng je te doneren boodschappen langs bij Arnhemse Moeders in de Plantage in Malburgen-west. Graag vooraf e-mailen zodat je zeker weet dat iemand thuis is. Wij brengen al het ingezamelde voedsel op 19 december naar Omroep Gelderland.

Previous post

Review: verstoppertje spelen met Peppa

Next post

Serious Mom-workout

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.