Blog

Hoera, 1 jaar!

stoffenArnhemse Moeders, gefeliciteerd met je eerste verjaardag! En nu we toch aan het feesten zijn, vier dan gelijk het feestje van Mama Mañana mee!
Je hoort het iedereen zeggen en het is ook echt waar: 1 jaar alweer, wat gaat de tijd toch snel…En: wat gebeurt er veel in een jaar…

Tijd voor een flashback! En daar nemen we maar eens even goed de tijd voor. De komende 3 blogs vertel ik je meer over het eerste jaar van Mama Mañana. Want ja, er is zoveel gebeurd, dat past echt niet in een blogje..;-)

Ruim een jaar geleden was ik bezig de laatste hand te brengen aan het ontwerp van mijn allereerste borstvoedingsjurkje. Tijdens het voeden van mijn beide kinderen vond ik dat er echt iets gedaan moest worden aan die degelijke voedingsshirts van de grote bedrijven.

Om mijn webshop wat meer onder de aandacht te brengen, besloot ik o.a. om blogs te gaan schrijven voor Arnhemse Moeders. Want ja, ik was (en ben) natuurlijk dolenthousiast over mijn zelfontworpen voedingskleding, en wilde graag vertellen over hoe dat nou allemaal tot stand gekomen is. De eerste blogs gingen goed. De letters rolden eenvoudig op het scherm, alsof blogschrijven mijn enige en echte missie was.

En toen werd het stil.

Nou ja, stil?

Niet echt stil… Want:

Het is druk, erg druk. Met vlagen dan, dat wel. Want ach, ik heb ook nog een man (een hele lieve dan, dat wel).       En twee kindjes. En oh ja, ook nog een parttime baan als juf op de basisschool. Oef…Dan wordt je to-do-list soms wel langer dan je lief is. Nu ligt er bij voorbeeld nog een lading jurkjes op zolder die uitgepakt moeten worden, de was moet opgehangen worden en ik moet eigenlijk ook nog het naai-atelier mailen over het nieuwe model t-shirt voor komende zomer….en…en…en…..
Maar Rosa slaapt nog even, dus kies ik ervoor om vandaag toch eerst maar weer eens een blog te gaan schrijven. Want dat had ik al zo lang niet gedaan. En eigenlijk vind ik dat ook heel erg leuk….

Dus hier istie dan, het eerste blog sinds een jaar. En er komen er dus nog meer.

Hoera, tijd voor een feestje!!

Volgende keer schrijf ik over hoe het eerste jaar verlopen is voor Mama Mañana.
En de derde blog zal gaan over de nabije toekomst van Mama Mañana.
Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op mijn site: www.mamamanana.nl

Previous post

10 do's and don'ts bij urineverlies, ook als het maar een druppeltje is.

Next post

Mama Mañana's eerste jaar

The Author

Anouk Blind

Anouk Blind