Blog

Mama Mañana’s eerste jaar

Arnhemse Moeders, gefeliciteerd met je eerste verjaardag! En nu we toch aan het feesten zijn, vier dan gelijk het feestje van Mama Mañana mee! In 3 blogs zou ik je meer vertellen over het eerste jaar van Mama Mañana. Vorige week ging deel 1 de lucht in, nu is het tijd voor deel 2: het eerste jaar van Mama Mañana.

Ruim een jaar geleden was ik bezig de laatste hand te brengen aan het ontwerp van mijn allereerste borstvoedingsjurkje. Tijdens het voeden van mijn beide kinderen vond ik dat er echt iets gedaan moest worden aan die degelijke voedingsshirts van de grote bedrijven.

Een leuke tijd brakWebshop MamaManana aan. Via via kwam ik bij de beste modefotografe uit die ik me kon wensen: Heike Engel van 21Lux. Onze creatieve ideeën bleken naadloos op elkaar aan te sluiten en ook leerde ze me de kneepjes van het vak. Want hoe presenteer je nou het beste een kledingstuk? Wat zet je op je website en vooral Hoe doe je dat? Nog steeds ben ik ontzettend blij met onze samenwerking. Ook werd ik spontaan geholpen door mensen om me heen om Mama Mañana op de markt te brengen, er werd flink reclame voor me gemaakt. Geweldig! Ineens bleken er vele bedrijfjes om me heen te zijn die net als ik vol enthousiasme waren begonnen en er wat van wilden maken. Samen maken we elkaar attent op de laatste wetenswaardigheden. Goh, heb je op die beurs gestaan? Hoe was dat? Is dat ook wat voor mij? Heb je al gehoord dat….?

Maar nog even terug naar vorig jaar. Want ook was het een spannende tijd. Wat komt er veel kijken bij het starten van een eigen bedrijf! En dat zijn niet alleen maar de leuke crea-activiteiten, waar ik zo van hou. Nee, boekhouden, website bijwerken, aantallen bijhouden, dat zijn zaken die ook moeten gebeuren om je bedrijf gezond en draaiende te houden. En als dan eindelijk de website online is, wachten op die eerste bestelling. Zo spannend! Die eerste bestelling kwam al snel. En dan ook nog een speciale: helemaal naar Noorwegen, naar de zus van mijn vriendin. Super! En de bestellingen bleven komen, samen met vele lieve berichten van enthousiaste mensen. Wauw, wat geeft me dat een super gevoel! Het was als een droom die uitgekomen is. Want dit is waar ik het voor doe natuurlijk. Vrouwen een stukje van hun vrouwelijkheid teruggeven na de meest bijzondere gebeurtenis in hun leven: de geboorte van je kind. Je weer mooi voelen in een vrolijke jurk of shirt, en tegelijkertijd ook discreet kunnen voeden op elke plek, waar je wil. Zonder dat er een stuk van een lichaamsdeel getoond wordt die je liever niet aan de ander wilt laten zien…;-)

Zoals je leest, het eerste jaar was geweldig! Ben je benieuwd naar Mama Mañana? Kijk dan eens op mijn site: www.mamamanana.nl.

Volgende week ben ik er weer. Dan zal het gaan over de nabije toekomst van Mama Mañana.

Previous post

Hoera, 1 jaar!

Next post

Van idee naar geboortebord

The Author

Anouk Blind

Anouk Blind