Blog

Moeders opgelet: zin in een uitdagende, flexibele baan bij jou thuis met kinderen?

logo de herbergGastouderopvang is een persoonlijke en kleinschalige vorm van kinderopvang. Doordat een gastouder kinderen opvangt in haar eigen huis, bieden gastouders een hoge mate van geborgenheid en aandacht. Zo kan een kind in een warme, huiselijke sfeer opgroeien en krijgt hij of zij het gevoel van een tweede thuis.

Kenmerkend voor ons bureau is dat wij een christelijk bureau zijn en werken met christelijke gastouders. Daarnaast besteden wij veel aandacht qua begeleiding aan de gastouders en hun gastkinderen. Verdiensten zijn vanaf €4,45 tot €4,75 per uur per kind bij opvang in eigen huis. Dit hangt af van wat jij te bieden hebt als gastouder qua woonomgeving, ervaringen etc.

Ben jij op zoek naar een uitdagende, flexibele baan met kinderen? Wil je graag de zorg van je eigen kinderen de eerste jaren op je nemen en toch inkomsten ontvangen? Dan is een baan als gastouder vast iets voor jou!

Spreekt je dit aan, bel dan voor informatie met Christa Veltman 06-19629541 of kijk op www.christelijkekinderopvang.nl

Previous post

De Arnhemse Geluk's Ring is geboren

Next post

Workshop Kleur Je Zwangerschap Arnhem: tijd voor én met elkaar

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.