Blog

Van idee naar geboortebord

Hoewel ik de laatste tijd wat minder blogs heb geschreven zijn mijn vriend en ik achter de schermen bezig geweest met wat moois voor nieuwe ouders uit de omgeving van Arnhem. Namelijk… met geboorteborden maken! Juist ja, die borden die je in de tuin plaatst wanneer je kleintje is geboren.

We zijn op het idee gekomen toen we de tuin wilden versieren bij de geboorte van ons zoontje. We zochten naar leuke borden maar konden geen bord vinden die we écht leuk vonden. Zoontje werd geboren en de tuin werd versierd met een ‘standaard’ geboortebord.

Een jaar na de geboorte van ons zoontje begon het idee toch weer te dagen. We besloten er werk van te maken. De ontwerpen werden uitgewerkt op hout en vriendlief verzorgde de gehele afwerking van de borden terwijl ik meewerkte aan de website.

De eerste lichting babyborden is nu af en wij zijn er best wel trots op. We zijn er ook helemaal klaar voor om nieuwe ouders te helpen bij een feestelijk versierde tuin!

Speciaal voor Arnhemse Moeders hebben we de kortingscode “ArnhemseMoeders”. Hiermee kunnen jullie een bord gratis reserveren. (Normaal gesproken kost dit €5,-). De kortingscode mag uiteraard gedeeld worden!

Geboortebord in Arnhem huren Konijntje Geboortebord in Arnhem huren Muisje Geboortebord in Arnhem huren - giraffe Geboortebord huren in Arnhem - Beertje

 

Previous post

Mama Mañana's eerste jaar

Next post

Jeuk

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.