Blog

Voorjaarskriebels door het zolderraam

Al weken heb ik mezelf opgesloten in mijn ivoren toren. Elk vrij moment wordt benut. Het gedreun in mijn hoofd om de nieuwe collecties er op tijd in te kunnen krijgen neemt nu gelukkig wat af. Het is februari en inmiddels staan er twee collecties klaar om in het systeem geactiveerd te worden. Soms ben ik bang dat ik ineens geen inspiratie meer heb voor de teksten van de kleding. Gelukkig blijft de rivier van de ideeën gewoon stromen.

Ik ben opgehouden om de artikelen te tellen, het zijn er te veel. En dan ben ik er nog niet. Nog twee collecties te gaan. Gelukkig komt één collectie wat later dit jaar met nieuwe items. Dat geeft me weer even wat lucht om ook eens andere dingen te kunnen doen. Zo loop ik jaren achter met de digitale fotoalbums en krijg ik zowaar al een klein beetje kriebels voor de lenteschoonmaak. Lentekriebels vanaf de zolder. Het zonnetje komt door het zolderraam en bereikt ook mij in het te donkere kantoortje. Ik voel hem bijna op mijn huid. De warmte van de zon. Wat verlang ik hier weer naar.

Nu eerst nog even bikkelen en dan heb ik weer rust tot de zomervakantie. In september komen de nieuwe collecties weer voor het najaar. Het is nog fris buiten, maar wat kan ik genieten van de mooie frisse kleuren van de nieuwe kleding. Vrolijke kleuren en setjes om te zoenen. Leuke tekeningen die voor kinderen enorm herkenbaar zijn. Hier gaat het mij ook om. Laat de kinderen hun kleding uit kiezen. Vaak kunnen ze nog niet praten, maar mijn zoontje is net 1 geworden en hij doet nu wel een leeuw na. Dieren spreken voor kinderen enorm tot de verbeelding en dat is ook de visie van Apenkopje.nl Kinderkleding voor jongens met herkenbare applicaties en prints, bij voorkeur van ecologisch katoen of een merk die met zorg de leverancier uit kiest. Ga mee op avontuur over land, door zee of in de lucht.

Groetjes van Jacobi

Previous post

De mythe van de emancipatie? Deel 3: Werkende moeders

Next post

Max draagt broeken én jurken

The Author

Jacobi Kuipers

Jacobi Kuipers