BlogReviews

Workshop Kleur Je Zwangerschap Arnhem: tijd voor én met elkaar

Zojuist helemaal ontspannen en met nieuwe energie terug gekomen van de Kleur je zwangerschap workshop in Arnhem.

Via de cursus Samen Bevallen in contact gekomen met Brechje Furman, die samen met Antionette de workshop Kleur je zwangerschap geeft in Arnhem. Brechje attendeerde ons op deze cursus en gaf de folder mee. Thuis gekomen op de website gekeken en ons gelijk opgegeven. Het leuke aan deze workshop leek ons de tijd voor en met elkaar. Waar normaal gesproken moeder en kind voorop staan is het bij deze workshop de vader en zijn band met de baby die belangrijk is.

Eerst werd iedereen welkom geheten en kennis gemaakt met de andere stellen. Daarna werd er een stuk theorie verteld over de belangrijke elementen voor een goed verloop van de bevalling. Waarbij aanraking erg belangrijk kan zijn. Ook na de geboorte is aanraking en knuffelen erg belangrijk. Tijdens de workshop vindt er bewuste aanraking plaats van de vader met de baby in de buik.

Daarna wordt dit doorgezet door het beschilderen van de buik. Nu is manlief geen Rembrandt, maar met behulp van Antionette werd er een prachtige buik geschilderd. Bij alle mannen zag je een combinatie van rust, concentratie en blijdschap. Het was erg mooi om te zien hoe de toekomstige vaders contact maakten met hun kindje en wat voor een ontspanning dit bij de toekomstige moeders bracht. Het was echt een moment met zijn drieën waar wij enorm van genoten hebben.

> Lees meer over de workshop Kleur Je Zwangerschap

Bekijk de agenda voor de eerstvolgende workshopdata

Previous post

Moeders opgelet: zin in een uitdagende, flexibele baan bij jou thuis met kinderen?

Next post

Kleur Je Zwangerschap Arnhem: een aanrader!

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.