Blog

10 food confessions

De vorige keer schreef ik twintig weetjes over mezelf. Dit keer doe ik tien voedselbekentenissen. Beide uitdagingen zijn veelvuldig te vinden op Instagram. Er is een speciale tag voor aangemaakt, dus ben je benieuwd naar heel veel verhalen dan zou ik daar zeker even rondsnuffelen. Hieronder mijn food confessions, ik kan zeggen dat die slecht zijn!

 

  1. 10foodconfessionsIk ben enorm dol op oliebollen (die zonder krenten dus!). Goed gebakken (bij voorkeur door echtgenoot) mag je me er altijd voor wakker maken.

 

  1. Ik heb vaak onwijs veel zin in friet, maar als ik het op heb vraag ik me af wat me in hemelsnaam bezielde, meestal blijkt het niet te vr### en komt de spijt al snel.

 

  1. Dat geldt ook voor chips. De eerste tien zijn lekker, daarna is het een prestige kwestie de zak leeg te krijgen.

 

  1. Echtgenoot en ik gaan regelmatig thuis uit eten. Hij is dan de hele avond chefkok en bereidt dan een vijf gangen diner. Geloof me, hij is gooooeeeeeeddddd!!!

 

  1. Ook voor (goede) sushi mag je me ’s nachts wakker maken. Wel met flink veel sojasaus en chopsticks (om te gebruiken, niet te eten ;-)).

 

  1. Ik vind appeltaart met chocolademelk & slagroom heerlijk, maar word er altijd misselijk van en vraag me dan af waarom ik er alweer ben ingetuind (conclusie: hardleers).

 

  1. Ik begin steeds vaker te walgen van chocolade, de kwaliteit wordt minder. Zelf Milka met koek is niet meer wat het vroeger was. Dat vind ik spijtig, maar als ik heel eerlijk ben laat ik me er niet door tegenhouden.

 

  1. Ik kan zo een hele homp brie naar binnenwerken (wel het goede merk!), maar weet ook dat het niet heel slim is. Daarom doe ik dat dus ook maar niet. Wel af en toe een kaasplankje na het eten, dat heeft de voorkeur boven ijs.

 

  1. Op een toostje of stokbroodje met filet american moét ook knoflooksaus.

 

  1. Altijd wanneer we met ons hele gezin een dagje uitgaan kopen we een pak witte bolletjes en stoppen daar koetjesreep tussen. Een traditie overgenomen van mijn schoonouders. Dat zijn de weinige momenten dat ik dus nog chocolade eet.

 

10.1 Het mag duidelijk zijn dat ik van zeer ongezonde rommel hou. Toch mag dit geen belemmering zijn om heel veel af te vallen. Alles draait om mate!

 

PS: Volg me op Instagram en/of Facebook, dan kom je niet alleen nog meer over me te weten, maar ben je ook als eerste op de hoogte van nieuwe blogs over afvallen. En mocht je nog vragen hebben, stel ze maar.

 

Sluit je aan bij meer dan 800 moeders uit regio Arnhem: like Arnhemse Moeders op Facebook!

Previous post

Sprookjesfiguren bevolken Arnhem

Next post

Is het Nationaal Schoolontbijt broodnodig?

The Author

Angela Aagenborg

Angela Aagenborg

Mijn naam is Angela, ik ben 36 jaar jong, echtgenote sinds 2002 en moeder van twee kinderen (2007 & 2011). Als kind hield ik dagboeken bij en schreef ik af en toe een verhaaltje. In 2003 begon ik met het schrijven van mijn eerste roman en in 2006 zette ik mijn eerste blogwoorden op internet. Nu, tien jaar later, heb ik duizenden blogs, column, artikelen geschreven, staan er zo'n twaalf boeken met mijn naam erop in de kast en kan ik me niet meer indenken hoe ik ooit zonder schrijven kon. In de afgelopen dertien jaar heb ik meerdere cursussen gedaan om mezelf te verbeteren, maar het is vooral het schrijven zelf dat mezelf verbetert.
Naast Arnhemse Moeders schrijf ik voor nog drie andere blogsites en werk ik aan een nieuw boek.