StickyBlog

Arnhems festival voor fashionable moms

Van 5 juni tot 5 juli is het Fashion Festival in Arnhem. Het belooft hét zomerse stadsfestival te zijn waarin mode, kunst en cultuur met elkaar versmelten. “Van schets tot schap, van showen tot shoppen en van leren tot reflecteren; In juni is Arnhem dé ontmoetingsplaats voor iedereen met een hang naar creativiteit. Bezoek talloze events, shows, expo’s, lezingen en workshops en Celebrate Creativity!” staat geschreven op de website. Alleen van deze omschrijving word ik al enthousiast! Tijdens deze maand is er een uitgebreid programma met op verschillende locaties supergave activiteiten. Fashionable Arnhemse Moeders opgelet!

Verwen jezelf… 
De Arnhemse Stockdagen zijn voor moeders dé dagen om jezelf te inspireren en te verwennen. Vier dagen lang kun je door heel Arnhem terecht voor stoffen, fournituren, samples en prototypes. Maar ook voor kleding, sieraden, tassen en accessoires van top ontwerpers voor mooie prijzen. Op de website vind je alle praktische informatie en een overzicht van de deelnemers. Ook wordt er een workshop Kleur en Stijl gegeven, waarin je ontdekt welke kleuren, materialen en dessins jou mooi staan en hoe je deze kunt toepassen in je kleding.

Creatieve workshops
Tijdens het Fashion Festival worden er veel creatieve worskhops gegeven. Leuk voor moeders die van handwerk houden. Denk aan workshops over breien, haken, Zaans stikwerk of accessoires haken. Op de website vind je een volledig overzicht van alle workshops.

Bezoek de website van Fashion Festival Arnhem: www.fashionfestivalarnhem.nl

Previous post

Lotte van den Berg

Next post

Marikenloop - moederdochterloop

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.