Blog

De andere vrouw

Ik ben niet goed in delen. Ik zal maar direct eerlijk zijn. Het idee dat een andere vrouw hem troost bij verdriet en tegenslag.. ik heb het er moeilijk mee. Een andere vrouw die hem verhalen vertelt waar hij bij wegdroomt. Die hem aspecten van de wereld en van het leven leert die hij van mij niet kent. Een andere vrouw. Ik heb er moeite mee.

Ze zal hem begeleiden en ondersteunen en, daar kun je van op aan, hij zal verliefd op haar worden. Zo klassiek. Het standaard verhaal.

Ik ben jaloers op haar, ik wil de enige vrouw zijn.

Naast zijn zusje natuurlijk.

En vooruit, de oma’s.

Okay en zijn tante.

Maar toch. Ik moet het accepteren. Vanaf vandaag is de juf de nieuwe vrouw in het leven van mijn kleuter. En hij vindt haar geweldig. En ik ook.

Previous post

Review: Joy4Kidz

Next post

Oud en Nieuw

The Author

5ter

5ter

Esther, moeder van kleuterzoon Siem (2011) en peuterdochter Fem (2014). Druk bezig met mijn weg vinden in het moederschap, peuterdragen, buitenhuis werken en ook nog tijd vinden om lekker en gezond met elkaar te eten. Ik heb daarnaast een webshop: It's a Wrap. Al deze elementen geven regelmatig inspiratie tot het schrijven van mijn weblogs.

Je kunt eerdere blogs en recepten ook teruglezen op: http://tussenmarsenaarde.wordpress.com/