StickyBlog

In de krant? Marije schrijft persberichten

Peutertoneel ArnhemIk zal mijzelf even voorstellen; mijn naam is Marije en ik ben moeder van Finn ( bijna 3) en Jade (1,5). Hoewel ik in Westervoort woon, beschouw ik mezelf wel als een echte Arnhemse Moeder.

Ik ben er geboren en getogen en ik ben bevallen van Finn in Rijnstate Arnhem. Omdat mijn roots hier liggen en ik er nog veel kom, kwam ik al snel na de geboorte van Finn, in aanraking met de Wandelwagensoos. Ik vond het fijn om met andere jonge moeders in contact te komen en er werden interessante en leuke workshops aangeboden. Ik ben dus bezoeker van het eerste uur.

Omdat het zo laagdrempelig is en er een fijne sfeer hangt, is het een leuk uitje, juist met een baby. Want je drinkt gezellig een kopje koffie met andere ouders, maar je kan ook ongegeneerd een luier verschonen en voeden. Ruim een jaar na de oprichting werd de Wandelwagensoos een stichting.  Ik ben gevraagd om in het bestuur te treden en daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik ben blij dat ik iets kan betekenen voor de Wandelwagensoos en zet mij met alle plezier in om meer bekendheid te genereren en leuke activiteiten te organiseren. Ik ben gemiddeld twee keer per maand gastvrouw tijdens de Soos. Daarnaast is het mijn taak om persberichten te schrijven en zoeken naar mogelijkheden om de Wandelwagensoos te profileren. Ik vind het dan ook altijd leuk om te horen als een nieuwe bezoeker zegt dat zij door een bericht in de krant de Wandelwagensoos heeft gevonden!

Finn en Jade komen graag bij de Wandelwagensoos en hebben er ook vriendjes gemaakt. Ze doen heel enthousiast mee met peutertoneel en peuterdans. Het is prettig dat de Wandelwagensoos deze activiteiten aanbiedt want op deze manier kun je kennismaken zonder dat je gelijk aan een volledige cursus vastzit. Ik heb ook de EHBO cursus voor kinderen gevolgd. Het is geen volledige cursus, maar door de informatie weet ik bij de meest voorkomende ongelukken wel hoe ik moet handelen. Ik hoop natuurlijk dat nieuwe ouders ook de weg naar de Wandelwagensoos weten te vinden en zij er net als ik met veel plezier blijven komen.

Previous post

Doe mee: bezorg kinderen onvergetelijke vakantieweken

Next post

Hello, Hello Fresh

The Author

Wandelwagensoos

Wandelwagensoos