AdvertorialBlog

Eindelijk stoere geboortekaartjes

“TE tuttig” riep ik wars om het zoveelste geboortekaartje voor onze ongeboren spruit af te keuren. Of het nou aan de hormonen lag of er was weinig aanbod: ik vond het allemaal maar tuttig. Lichtblauwe kaartjes met wolkjes en uiltjes. Ik wilde auto’s, graffiti, stoer! Inmiddels zijn de zwangerschapshormonen al meer dan 2 jaar uit mijn lijf en kan ik wat genuanceerder naar geboortekaartjes kijken. Des te leuker was het om nog een geboortekaartje te mogen maken en reviewen. Dit keer bij Geboortepost.nl.

Op de website navigeer direct naar de kaartjes voor jongetjes en landt op een pagina met hippe kaartjes. Na drie keer swipen valt mijn oog op het kaartje met schoentjes (je hebt een schoenentic of niet…). Dit kaartje heb ik besteld. De editor werkt heel gemakkelijk. Het verschuiven en wijzigen van de teksten gaat gemakkelijk. Ook zijn er veel lettertypen beschikbaar. Binnen enkele klikken en met maar liefst nul foutmeldingen heb ik een kaart naar wens en bestel ik m’n proefdruk. Ik kies voor de XXL versie. Als ik dan mijn kaartkeuze van vroeger een beetje mag overdoen, dan moet je ’t goed doen toch?

IMG_0169

Ik krijg twee proefdrukken binnen. Een matte en glanzende kaart. Ik vind ze superstoer en mooi om te zien. Wat ik ook tof vindt is de uitgebreide uitleg en tips die je zowel per mail als bij het kaartje geleverd krijgt. Ik weet nog van Elia’s geboortekaartje dat er best veel kwam kijken bij het versturen van de kaartjes. Het uitzoeken, teksten uitkiezen, adresbestanden, geboortegegevens, datum van verzending…

IMG_0170

Het lettertype past goed bij de kaart. Ook over de binnenkant ben ik tevreden. In de editor kon je trouwens gemakkelijk schuiven met teksten. Een voordeel van de XXL kaart: er is lekker veel ruimte. Ik weet dat wij toen aan het passen en meten waren met alle teksten en informatie.

Al met al is de remake van Elia’s geboortekaartje geslaagd. Mocht het bij ons ooit weer zo ver komen dat we geboortekaartjes gaan uitzoeken dan breng ik zeker een bezoek aan Geboortepost.nl.

Dit artikel is in samenwerking met Geboortepost.nl tot stand gekomen.

Previous post

20 weetjes over mij

Next post

mmm, lekker?

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.