Blog

Festival: De Luie Hond

Anders dan de naam doet vermoeden, is dit geen festival voor huisdieren 🙂
Bij De Luie Hond draait het om lekker eten en ontspannen muziek. Een perfecte combi voor een dagje uit.

Al een aantal jaren zijn foodtruck festivals erg populair. Zo heb je in Amsterdam ‘Rollende Keukens’ en in Utrecht ‘Trek’. Arnhem organiseert ieder jaar al tal van festivals maar een foodtruck festival ontbrak nog. Daar komt met De Luie Hond nu verandering in.

Wat dacht je van heerlijke biologische frieten van De Frietfiets of streetfood uit Mexico en Jamaica van Mister Mais Guy? Geniet tijdens de hapjes van Funk, Soul & Reggae en je luie middagje chillen is gegarandeerd.

Het leuke van dit festival is dat er ook een kids playground is met een kinderdisco, dus neem gezellig je kinderen mee want ook de entree t/m 12 jaar is gratis. Het festival vindt dit weekend (31 juli t/m 2 augustus) plaats aan de Arnhemse stadsblokken en een dagkaart kost maar 5 euro. Meer info vind je op www.festivaldeluiehond.nl

 

Sluit je aan bij meer dan 700 moeders uit regio Arnhem: like ons op Facebook!

 

Previous post

Happy body & mind!

Next post

Claudia Leenaars

The Author

Ilona Annema

Ilona Annema

Mama van dochter Philou (juni 2015). 31 jaar geleden geboren in Friesland, sinds 11 jaar samen met een Limburger en sinds 9 jaar woonachtig in het prachtige groene Arnhem. Houd van sporten (hockey, hardlopen en mountainbiken), gezond eten (ben gek op haver) en verre reizen maken.