Blog

hitte-mietje

Het kan je niet ontgaan zijn dat het warm was afgelopen week. Nu ik dit typ, om 8.45 in de ochtend, is het alweer 22 graden. Ik kan helaas niet zo goed tegen de warmte. Op zonvakanties heb ik standaard de eerste dagen migraine. Ook moet ik me tegen de zon wapenen met petten en hoedjes om een zonnesteek te voorkomen.

Afgelopen vrijdag was de eerste dag die ik niet voor meer dan de helft in een koel kantoor met airco besteedde. Ik had een dagje met Elia voor de boeg. Planning was om in de ochtend op stap te gaan en ’s middags in de tuin te chillen onder de parasol.

De ochtendplanning hebben we gehaald. We zijn naar de markt gefietst en hebben daar inkopen gedaan. Eenmaal thuis sloeg de hoofdpijn in. Ik bedacht me dat ik te weinig had gedronken. Hoeveel water ik daarna ook dronk: de hoofdpijn werd alleen maar erger.

Gelukkig kon ik Elia verleiden tot een siësta en hebben we samen bijna 3 (!) uur geslapen. Zaterdagavond voelde ik me nog belabberd na een warme dag, maar gelukkig wel zonder hoofdpijn. Eerlijk gezegd voel ik me een beetje een hitte-mietje, maar goed, voor die paar dagen in het jaar moet ik het maar nemen zoals het is.

Like Arnhemse Moeders op Facebook voor meer van dit soort verhalen en interviews:

 Previous post

Het kan ook anders

Next post

Sophie Ebeling Koning

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.