BlogCharming ArnhemLekker eten

Ideaal met kids: Brasserie Zypendaal

Met mijn dochter wandel ik regelmatig door het Sonsbeekpark. Een prachtige plek zo dichtbij de stad, heerlijk!

Nog niet eerder was ik bij Brasserie Zypendaal binnen geweest, op de hoek bij de ingang van het park. Ik was er wel eens geweest maar toen was het nog eigendom van een ouder stel en zag het er oud en een beetje ongezellig uit naar mijn mening. Maar sinds vorig jaar heeft het een nieuwe eigenaar en is het totaal vernieuwd. Het terras ziet er al uitnodigend uit voor een lekker drankje na een wandeling. Maar binnen word je verrast door de stoere en industriële look. Je kunt er terecht voor een kopje koffie of thee. Maar ook voor een heerlijke lunch ben je hier aan het goede adres.

Wat me direct opviel, is de speelhoek voor kinderen. Ideaal als je lekker met je vriendin wilt bijkletsen en je kinderen zich ondertussen vermaken met lego en blokken of zelf een gerechtje maken in hun eigen keukentje. En als ze trek krijgen, is er voor hun een broodje met hagelslag of pindakaas.

Brasserie Zypendaal Arnhem

 

Sluit je aan bij meer dan 800 moeders uit regio Arnhem: like Arnhemse Moeders op Facebook!

 

Previous post

Verleng je vakantiegevoel

Next post

Sportschool alternatieven

The Author

Ilona Annema

Ilona Annema

Mama van dochter Philou (juni 2015). 31 jaar geleden geboren in Friesland, sinds 11 jaar samen met een Limburger en sinds 9 jaar woonachtig in het prachtige groene Arnhem. Houd van sporten (hockey, hardlopen en mountainbiken), gezond eten (ben gek op haver) en verre reizen maken.