StickyBlog

Inspiratie tijdens Fashion Festival Arnhem

Langs het spoor, aan de smalle maar knusse Sonsbeeksingel, staat een twintig meter lange catwalk. Met een dj in het midden die de sfeervolle deuntjes verzorgt is de sfeer snel gezet. De catwalk loopt parallel langs het spoor. De voorbij rijdende treinen gaven een de show een leuke sfeer.

In de catwalk show tonen ontwerpers van het Modekwartier hun nieuwste collecties in sieraden, kleding en schoenen. Het was een toffe en afwisselende show waar je je helemaal kon onderdompelen in mode. Vooral de collectie van Dress Me Dutch sprong er voor mij uit. Dit event en deze show lieten mijn hart, als import-Arnhemse, even gloeien. Wat hou ik toch van deze stad.

Sfeer van voor de show:

Zitten klaar voor de modeshow @ Sonsbeeksingel #FashionFestivalArnhem #arnhem #nvdm

Een video die is geplaatst door @lisapaauwe op


Enkele foto’s van de catwalkshow:

Foto: Frans Schneider
Foto: Frans Schneider
Foto: Frans Schneider
Foto: Frans Schneider

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Fashion Festival Arnhem

Van 5 juni tot 5 juli is het Fashion Festival in Arnhem. Het belooft hét zomerse stadsfestival te zijn waarin mode, kunst en cultuur samensmelten. “Van schets tot schap, van showen tot shoppen en van leren tot reflecteren. In juni is Arnhem dé ontmoetingsplaats voor iedereen met een hang naar creativiteit. Bezoek events, shows, expo’s, lezingen en workshops en Celebrate Creativity!” staat geschreven op de website. Alleen van deze omschrijving word ik al enthousiast! Tijdens deze maand is er een uitgebreid programma met op verschillende locaties supergave activiteiten.

Het Fashion Festival Arnhem duurt tot 5 juli. Op de website lees je meer over alle activiteiten rondom dit festival. Like de Facebookpagina van Nacht van de Mode en Fashion Festival Arnhem om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

Like Arnhemse Moeders op Facebook voor meer van dit soort verhalen en interviews:

Previous post

Marikenloop - moederdochterloop

Next post

Margriet van der Woerd

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.