Blog

Leuke kleuteractiviteiten (4+) in Arnhem!

Heb jij een ondernemende kleuter in huis? Wil je na peuteractiviteiten zoals peutergym of peuterdans je kindje een meer uitdaging bieden? In de omgeving van Arnhem zijn er enkele leuke activiteiten die je met je kleuter vanaf ongeveer 4 jaar kunt doen! Onze suggesties:

O-kee bootcamp
O-Kee Bootcamp staat voor Ouder-Kind Bootcamp in Arnhem, Nijmegen en Lent. De bootcamps worden aangepast aan de leeftijden en mogelijkheden van de kinderen. Er is een aparte groep Ouder-Kleuter bootcamp voor kleuters van 4 – 6 jaar.

Kleutergym
Kleutergym staat, net als peutergym, voor veel gezelligheid met leeftijdsgenootjes. Kleutergym is vaak gericht op kinderen van 4 tot 6 jaar. Tijdens de lessen kunnen de kinderen klimmen en klauteren op toestellen, trampoline springen en worden er spelletjes gespeeld.

Kleuterzwemmen
Als je Ouder en Kindzwemmen gevolgd hebt kun je rond 4 jaar door naar Kleuterzwemmen. Dit lijkt al heel veel op de echte zwemlessen. Ook hier wordt op een spelende wijze lesgegeven: als ouder ben je er dan niet meer bij in het water. Tijdens kleuterzwemmen wordt de basis gelegd voor de ABC-zwemlessen.

Kidsdance
Vanaf 4 jaar kun je je kindje opgeven voor Kidsdance bij dansschool MaxStudios. Tijdens deze lessen komen er verschillende dansstijlen aan bod, waarbij er op verschillende muziekstijlen gedanst wordt. Kinderen ontdekken hierdoor op speelse wijze hun bewegingsmogelijkheden en ontwikkelen hierdoor een goede houding en een goed ritmegevoel.

Q: Heb jij nog tips voor activiteiten met je kleuter van 4? Deel het met ons in een reactie op Facebook of onder deze blog!

Sluit je aan bij meer dan 800 moeders uit regio Arnhem: like Arnhemse Moeders op Facebook!

 

Previous post

Daar zit een luchtje aan

Next post

Mams Coffee & More

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.