Blog

to-do lijstjes

De oudste is spelen bij een buurmeisje en de jongste ligt op bed. Even rust in huis en tijd voor een kop thee! De tijd dat het water aan de kook wordt gebracht is ook precies genoeg tijd voor mijn laptop om op te starten. Want deze vrije momenten worden meestal nuttig besteed.

Ik beantwoord mail van moeders met vragen over de workshops, van docenten die cursussen geven en onbekenden die graag willen samenwerken met de Wandelwagensoos. Ik maak het rooster van de gastvrouwen voor de maand januari. Dan bekijk ik de site en verander daar even snel dat de dreumesdansles vol zit. De rest van de site wordt bijgewerkt door Alexandra, dat scheelt een boel!. Er moeten persoonlijke bedankkaartjes verstuurd worden naar de bestuursleden van de Wandelwagensoos.  En er moet een nieuwe poster gemaakt worden voor de locatie in Arnhem Zuid.

Meestal maak ik tijdens het koken en het spelen met de kinderen ‘to-do lijstjes’ die ik op deze rustige momenten afwerk. Er komen regelmatig ideeën of dit-moet-ik-niet-vergeten of appjes binnen waarop ik wil reageren of wat mee moet doen. Die noteer ik dan snel en dan kan ik weer lekker verder duploën.

Dan bel ik ook nog even de tandarts en bestel een vestje via internet. Boven hoor ik de eerste geluidjes van de dreumes die wakker wordt en ik smeer alvast een boterham voor haar. Straks is er nog tijd om naar het park of de dierentuin te gaan. Gedurende de rest van de dag wordt het to-dolijstje weer aangevuld, als de kinderen vanavond slapen, verveel ik mij vast niet.

Previous post

Hello, Hello Fresh

Next post

Monique & Marijn

The Author

Wandelwagensoos

Wandelwagensoos