AdvertorialBlog

Massage speciaal voor aanstaande mama’s in regio Arnhem!

Een zwangerschap brengt veranderingen met zich mee. Het is ook niet zomaar iets: je lijf werkt harder dan normaal. Daarom is het goed om je tijdens de zwangerschap regelmatig te ontspannen. Zorg dat je rustmomenten inbouwt. Een zwangerschapsmassage is zo’n rustmoment. MG massagetherapie zorgt ervoor dat je even alles vergeet en kunt genieten van een moment voor jezelf.

Onthaasten tijdens de zwangerschap
Zwangerschaps massage MG massagetherapie ArnhemSpeciaal voor de zwangerschapsmassage hebben wij een warmwater kussen die gevuld is met water van circa 40°. Hierdoor kun je gewoon op je rug liggen tijdens de massage. De masseuse masseert met handen en onderarmen tussen het kussen en het lichaam. Er wordt gewerkt met een ruime hoeveelheid biologische sesamolie die niet alleen ontspant maar ook je huid intensief verzorgt. De zwangerschapsmassage werkt ontspannend en helpt bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen en een verminderde stoelgang.

Ontzwangeren met massage
Sommige vrouwen hebben na de zwangerschap en bevalling nauwelijks klachten. Al komt het vaak voor dat vrouwen na de bevalling nog steeds last van zwangerschap gerelateerde klachten hebben. Juist dan is massage aan te raden. Het ondersteunt het herstel van je lichaam. Ook zorgt een massagebehandeling ervoor dat je kunt ontspannen en weer hernieuwde energie krijgt.

MG Massagetherapie: persoonlijk, rust en betrokken
Juist omdat het voor de drukke moeders (en vaders) soms een hele opgave is om wat tijd voor jezelf in te plannen biedt MG massagetherapie de oplossing: massage aan huis. Je hoeft de deur niet uit en wordt gemasseerd in je eigen, vertrouwde thuisomgeving. MG massagetherapie staat voor: Persoonlijk, Rust, Betrokken. Geen gehaast en op de klok kijken, maar een persoonlijke massage volledig afgestemd op de persoon en het lichaam.
MG massagetherapie Arnhem is 7 dagen per week geopend. Zo kun je altijd een afspraak maken wanneer het jou het beste uitkomt.

Bezoek de website

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MG Massagetherapie.

Advertorial afbeelding MG massagetherapie Arnhem

Previous post

Goedbedoelde adviezen; om gek van te worden!

Next post

Afvallen op commando

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.