BlogCharming ArnhemLekker eten

Mijn favoriete Arnhemse foodspots

In mijn vorige blog deelde de Arnhemse plekjes voor op je bucketlist. In deze blog deel ik mijn favoriete foodspots uit Arnhem. Van die plekjes waar ik vaker kom, en waar ik altijd weer geniet van de smaak.

1. Ontbijt bij Josephine Coffee
Zowel de de scones als de pancakes bij Josephine Coffee kan ik Ă©cht aanraden. Check na het eten ook even de toffe taarten tegenover de kassa. Gegarandeerd dat je rond koffietijd terugkomt 😉
IMG_1440

2. Cheesecake bij Urban chef
De cheesecake’s van Urban Chef hebben mij nog nooit teleurgesteld. Ze zijn altijd heerlijk!
Wanneer ik de stad bezoek fiets ik er een extra stukje voor om zodat ik een puntje meeneem voor thuis.

3. Stroopwafels bij De Lunchclub
Bij De Lunchclub maken ze huisgemaakte stroopwafels van klein tot zeer groot oftewel XXL, zeg maar. De stroopwafels worden vers gemaakt in een soort loket vooraan de zaak. Probeer de geur van pas gemaakte stroopwafels maar eens te weerstaan wanneer je erlangs loopt…

4. Koffie bij Doppio
Doppio staat in de Misset Horeca Koffie top 100 en dat is te proeven. Nog een voordeel: je kunt de koffie zowel binnen opdrinken als meenemen. Dat laatste zorgt ervoor dat ik tijdens het shoppen nét wat vaker een bakkie kom halen.

5. Kreeft bij Holy Five
Holy Five is vrij nieuwe beef & lobster bar aan de Jansplaats. De kreeft wordt goed voorbereid geserveerd waardoor je ‘m bijna helemaal met mes en vork kunt eten (is toch wel makkelijk…) en smaakt errug goed!

6. Gin-tonic’s bij cafĂ© bij Arnhem
CafĂ© Arnhem heeft een uitgebreide cocktail kaart je kunt de gin-tonic’s als het ware zelf samenstellen. Do I need to say more?

Q: Wat is jullie favoriete foodspot in Arnhem?
Sluit je aan bij meer dan 700 moeders uit regio Arnhem: like Arnhemse Moeders op Facebook!

 

Previous post

Rita Stronks

Next post

Kinderparadijs Malkenschoten

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.