Blog

Moeder-vlekken

Weet je nog, die goede oude tijd dat je kleren nauwelijks vies werden. En als er eens een vlekje op kwam, dan had je het vaak zelf gedaan. Die tijd is vanaf het moment dat je moeder bent voorbij. Ik ben er namelijk achter gekomen dat je als moeder een geheel nieuw type vlekken aantrekt. Het zijn de typerende witte vegen op kleding. Wanneer je dit soort vlekken ziet bij een vrouw is de kans groot dat ze de afgelopen uren heeft doorgebracht met een peuter.

Het begint al vanaf de babytijd met het opvangen van melk. Dan volgt ook het opvangen van andere afscheidingen zoals snot en spuug. Naarmate je kindjes mobieler worden bereik je level expert op het gebied van moeder-vlekken. Wat betekent dat je niet alleen vlekken krijgt doordat jij vlekkenveroorzakers opvangt, maar ook dat je kindje de vlekken ook naar je toe brengen. Serieus. Soms pauzeert mijn zoontje het spelen om naar me toe te lopen, zijn neus af te vegen aan mijn broek, om daarna gewoon weer verder te spelen.

Maar ach…Ik ben graag jouw alles lief zoontje, dus ook jouw servetje <3

 

Previous post

Monique & Marijn

Next post

Tijdelijke woning gezocht

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.