StickyBlog

Mom In Balance nu ook in Duiven, Zevenaar en Westervoort

Mom in balance arnhemMom In Balance is een sportprogramma speciaal voor (aanstaande) moeders. In Arnhem en Oosterbeek werden al lessen gegeven. Vanaf maart is Mom In Balance ook te volgen in Duiven, Zevenaar en Westervoort.

In maart starten we met de speciale workout voor zwangeren. Het gaat om groepslessen in de buitenlucht. Ik heb zelf ervaren dat dit prettig is tijdens je zwangerschap. Je slaapt er bijvoorbeeld beter door na lekker bezig te zijn geweest in de frisse lucht” vertelt Esther, oprichtster van het Mom In Balance programma.

Naast het gezonde aspect is het ook gezellig om samen met andere zwangere vrouwen bezig te zijn. “Je bouwt een leuk contact op met elkaar, even gezellig bijkletsen. Het is geen pufclub, we gaan wel echt actief trainen.”

Er wordt onder de professionele begeleiding gewerkt aan het op peil houden van de conditie en het versterken van het lichaam. Zodat vrouwen optimaal voorbereid zijn op de bevalling met een sterk en energiek gevoel. “Vanaf het begin van de zwangerschap kunnen vrouwen al beginnen met de workout, de meeste starten zo rond de twaalf weken. De cursisten krijgen een mooi boek ‘Gezond & Energiek Zwanger’ met veel informatie en ruimte om zelf van alles bij te houden. Ook ontvangen ze een DVD met oefeningen om thuis verder te trainen.”

Voor de dames die net bevallen zijn, is er een back in shape training. Met de Back in Shape Workouts kan gestart worden vanaf de zesde week na de bevalling. “Je bent pas bevallen en hebt zin om weer actief te gaan bewegen. Na de eerste drukke hectische weken weer wat tijd voor jezelf. Met de Back in Shape workouts werk je onder professionele begeleiding aan een actief herstel na je bevalling en kom je weer snel in vorm. Hiermee bouw je op een verantwoorde wijze je conditie op en maak je je lichaam sterk en energiek. Zo hou je straks een goede balans tussen je nieuwe gezinssituatie en het weer oppakken van je werk.”

Meer over Mom In Balance:
> Meer informatie over Mom in Balance
> Mom In Balance nu ook in Oosterbeek
> Serious Mom workout
> Blogger Lisa heeft een proefles Mom in Balance gevolgd. Lees hier haar review

Previous post

Dorien Stoll

Next post

Doe mee: bezorg kinderen onvergetelijke vakantieweken

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.