StickyAdvertorialBlog

Nieuw in Arnhem: 3D geboorteborden

Deze blogpost is gesponsord door GeboortebordArnhem.nl

De geboorte van een kindje is een bijzondere en feestelijke gebeurtenis. Je koopt voor je kraambezoek natuurlijk beschuit met roze of blauwe muisjes en versiert het huis. Een geboortebord in de tuin maakt de versiering compleet. In Arnhem verhuurt GeboortebordArnhem.nl de geboorteborden om in de tuin te plaatsen.

GeboortebordArnhem.nl - 3D beschuitbord met roze muisjesGeboortebordArnhem.nl - 3D beschuitbord met blauwe muisjesNieuw: 3D beschuitborden
Hein, oprichter van GeboortebordArnhem.nl, heeft gewerkt aan twee bijzondere babyborden: 3D beschuitborden met roze en blauwe muisjes. De ‘muisjes’, die er één voor één op zijn geplakt, zorgen voor het 3D effect. Daarnaast is het middenvlak geverfd met schoolbordverf waardoor je de naam van je kindje gemakkelijk kunt plaatsen.

Over GeboortebordArnhem.nl
GeboortebordArnhem.nl is gestart door Hein & Lisa, ouders van een zoontje (2). Het stel over GeboortebordArnhem.nl: “De geboorte van ons zoontje heeft ons doen inzien hoe bijzonder de komst van een kleintje is… én dat daar een feestelijk babybord bij hoort. Omdat wij alle nieuwe ouders een mooie ervaring gunnen bij het bekend maken van de geboorte verhuren wij een unieke collectie geboorteborden.”

Naar GeboortebordArnhem.nl

 

Previous post

Claudia van Haeften

Next post

Vragen of twijfels over borstvoeding?

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.