StickyBlog

PR bij de Wandelwagensoos

Ik ben Floor, moeder van 3 peuters: Midas (3 jaar) en Jolijn en Daphne (2 jaar). En ja, het leeftijdverschil tussen hen is klein. Welgeteld: 12,5 maand en 2 minuten. Met 3 jonge kinderen heb je altijd handen te kort en het is dan ook lastig om alleen ergens naar toe te gaan. Gelukkig is er de Wandelwagensoos. De plek waar mijn kinderen veilig kunnen spelen en ik met andere moeders (en vaders) kan kletsen en ervaringen kan uitwisselen onder het genot van een kopje thee. Zeker toen de kinderen kleiner waren, was de Wandelwagensoos een ideaal uitje. Er even lekker uit, zonder al teveel gedoe.

Helaas was ik nog niet bekend met de Wandelwagensoos toen Midas net geboren was. Achteraf gezien erg jammer, want zeker met een eerste kindje is de Wandelwagensoos een hele leuke manier om in contact te komen met andere moeders en ervaringen uit te wisselen.

Omdat ik de Wandelwagensoos een warm hart toedraag en ik zelf ook iets wilde doen met mijn kennis en ervaring op het gebied van marketing, communicatie en pr heb ik mijn “diensten” aangeboden aan de Wandelwagensoos en inmiddels ben ik pr functionaris in het bestuur. Op dit moment houd ik mij vooral bezig met het in kaart brengen van de wensen en behoeften van de doelgroep. Met de verhuizing naar De Kroon is in Arnhem Zuid ook een hele nieuwe doelgroep binnen ons bereik gekomen, met eigen wensen en ideeën. En die wil ik allemaal weten! Dit proberen we te achterhalen met behulp van enquêtes maar ook met gesprekken met de bezoekers van de Wandelwagensoos, al dan niet via onze vrijwilligers.

Ik hoop op deze manier de Wandelwagensoos weer een stukje dichter bij de bezoekers te brengen zodat zoveel mogelijk ouders en kinderen zich thuis en vooral erg welkom voelen bij de Wandelwagensoos.

Like Arnhemse Moeders op Facebook voor meer van dit soort verhalen en interviews:

 

3 kilo kwijt = geld terug 728x90

Previous post

Marije Klein

Next post

Lucienne Bredewold

The Author

Wandelwagensoos

Wandelwagensoos