Blog

Met de Wandelwagensoos naar de Negenmaandenbeurs

Wandelwagensoos ArnhemDaar staan we dan! Met een kek T-shirtje aan en een mooi naambordje opgespeld. Vier bestuursleden van de Wandelwagensoos helpen een dagje mee op de Negenmaandenbeurs. De grootste en bekendste beurs voor zwangerschap tot de eerste stapjes,  jaarlijks een grote happening!

En wij waren er dus ook. Dit keer in samenwerking met het MamaCaféNetwerk. Binnen dit netwerk hebben meer dan honderd(!!) mamacafés uit heel Nederland zich verenigd. Het doel hiervan is om elkaar te helpen en te versterken. En om meer bekendheid te geven aan de mamacafés die er in Nederland zijn. Voor dat laatste is de Negenmaandenbeurs een perfecte plek: Duizenden zwangere en pas bevallen vrouwen bij elkaar.

Onze handen vol met flyers en met onze mooiste glimlach hebben we vele bezoekers gesproken en hen verteld hoe gezellig het is bij een mamacafé. De Wandelwagensoos in Arnhem is wat uitgebreider dan de meeste mamacafés, maar allemaal hebben hetzelfde doel: een ontmoetingsplek zijn voor kersverse ouders en hun kinderen. Veel ouders hebben hier behoefte aan, het  is fijn om ongeremd te kunnen praten over gebroken nachten, tandjes die doorkomen en het eerste lachje. Ook is het fijn om nieuwe vriendinnen te maken of gewoon even een ochtendje helemaal niks hoeven.

Aan het eind van de dag waren we moe en tevreden. Het was heel gezellig om met vier man sterk de Wandelwagensoos te vertegenwoordigen in de RAI. Na afloop gingen we nog even chique dineren: De friet en frikadelspeciaal waren heerlijk;)

Previous post

Lichtje in het donker

Next post

Linda Walters

The Author

Wandelwagensoos

Wandelwagensoos