Blog

Wandelwagensoos vroeger-nu-straks

Hoe het begon is hopelijk al bekend: Er was eens een moeder met haar baby. Zij vond het zo gezellig om te kletsen met andere moeders.  Het bleek al snel dat die andere moeders dat ook heel gezellig vonden. ‘Dit moeten we vaker doen’ werd er geroepen en van het één kwam het ander. De site Wandelwagensoos.nl werd gemaakt, een locatie werd gevonden en de moeders met baby`s stroomden langzaam binnen.

Hoe het nu is:

Na meerdere verhuizingen is de Wandelwagensoos nu te vinden in Arnhem Zuid in boerderij de Kroon. Drie jaar geleden fietste ik met flyers in mijn tas heel Arnhem door. `s Avonds zat ik achter mijn computer om de site bij te werken, mailtjes te sturen en contacten te leggen met gasten voor workshops.  Nu word ik gelukkig geholpen door heel veel moeders en vaders. Ieder doet zijn deel en dat is maar goed ook, er is nogal wat te doen!!! En ik? Ik ben achter de schermen heel druk om de boel te regelen en de Wandelwagensoos voort te laten bestaan.

De toekomst?

De Wandelwagensoos wordt gedragen door steeds meer mensen, dit maakt het eenvoudiger om stokjes door te geven wanneer een vrijwilliger ophoudt met de taken. Op deze manier hopen we dat de Wandelwagensoos de komende tientallen jaren kan blijven bestaan. Met de inzet van steeds weer nieuwe kersverse ouders die zin hebben om een bepaalde periode vrijwilligerswerk te doen ten behoeve van de Wandelwagensoos.

Abonneer je op de nieuwsbrief en
mis geen blogs van de Wandelwagensoos!

button abonneren

Previous post

Betrapt op... goede voornemens

Next post

Review: Joy4Kidz

The Author

Wandelwagensoos

Wandelwagensoos