Blog

Wintereditie Arnhemse Geluk’s Ring

Arnhemse GeluksringIn juli vorig jaar schreven we al over de eerste editie van de Arnhemse Geluk’s Ring. Eigenaresse van Winkeltje&Co, Angelique Hofmann, zocht een mooi idee om verschillende bedrijven die producten en/of diensten aanbieden aan zwangeren en (jonge) ouders te verbinden. Dat idee heeft ze, samen met Jacqueline van v-jou vertaald naar de Geluksring.

Na de zomereditie is er nu ook een wintereditie uitgebracht van de Arnhemse Geluk’s Ring. De ring is gevuld met visitekaartjes van verschillende organisaties, zoals peuterdans, borstvoedingskleding, een babymassage praktijk en een winkel waar je naast zwangerschapskleding ook borstkolf producten kunt huren/kopen. Je ontvangt via de ring verschillende kortingen van de aanbieders.

Hij wordt op verschillende punten uitgedeeld, bij de verloskundigenpraktijk in Velp, Het Geboortehuys in Oosterbeek, kinderdagverblijf Kindergarden in Arnhem, Chiropro in Lent, Zwangerfit in Elderveld, kraamzorg Lingewaard en natuurlijk zullen de deelnemers aan de Geluk’s Ring ook een aantal uitdelen.

Meer informatie over de Arnhemse Geluk’s Ring: info@winkeltjeenco.nl

Initiatiefneemsters: Angelique Hofmann (ex-eigenaresse Winkeltje&Co) en Jacqueline (eigenaresse V-jou, www.v-jou.nl). Facebook: facebook.com/arnhemsegeluksring

Previous post

Oud en Nieuw

Next post

Dorien Stoll

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.