AdvertorialBlog

Zien, beleven en doen tijdens Beleef Landleven

Van 11 tot 13 september is het evenement Beleef Landleven in het Openluchtmuseum in Arnhem, hét evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt.

Zien, beleven en doen staan centraal tijdens dit evenement van magazine Landleven. Volg bijvoorbeeld een workshop tekenen, kom te weten wat u kan eten in de vrije natuur, ga kijken bij de bijenhouder en laat u inspireren op de Landlevenmarkt.

De pioenrozenkweker, de spinster, de dierenliefhebber, de botanist, de mandenvlechter; ze komen allemaal naar Beleef Landleven! Benieuwd wat er allemaal te beleven is op Beleef Landleven? Een kleine greep uit de activiteiten en workshops:

  • Gieters maken met Landlevens Alie van Veldhuizen. Haar workshops zitten altijd vol. Dit jaar maakt ze een landelijke gieter, gevuld met plantjes. lees meer
  • Babbelaars proeven bij Suukermeisje Mathilde Dekker-Versprille, een Zeeuws meisje dat gek is op zoet. Ontmoet haar op Beleef Landleven en proef van haar Zeeuwse babbelaars. lees meer
  • Brei een broche van rozen: naast veel stoere activiteiten is er ook veel te doen voor de fijne handen. Kiki Visser leert u graag haken. De zelfgemaakte broche kunt u aan het einde van de workshop met trots dragen!
  • De Landlevenmarkt: hier kunt u heerlijk rondstruinen en vindt u mooie streekproducten, handwerkspullen of woonaccessoires waar u ook thuis van kan genieten.

Een overzicht van alle activiteiten en workshops vindt u op de website van Landleven. Heeft u een museumkaart? Dan kunt u het Flierefluiter arrangement boeken. Dit arrangement kost slechts €5,- en bevat onder andere leuke vogelworkshops.

Bestel uw kaarten

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Landleven.

Previous post

Bucketlist voor kinderen

Next post

Happy body & mind!

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.