BlogNieuws

Nieuw in Arnhem: 3D print van je zwangere buik!

Katja van Groningen en Marije van der Windt hebben iets bijzonders ontwikkeld om een zwangerschap vast te leggen, namelijk in een 3D print. “Het is een prachtig beeld, wat een mooi aandenken is aan een bijzondere periode in je leven” vertelt Marije.
Bellyprint is een onderdeel van A Body Issue Innovations BV.
3D bellyprint ArnhemKatja vertelt over hoe zo’n 3D print wordt gemaakt: “Je wordt gescand met een mobiele 3D scanner, een combinatie van een 3D camera en een fotocamera met wit licht. Dit is niet schadelijk voor je baby, je kunt het vergelijken met het maken van ongeveer 3000 foto’s, waarna we het bestand bewerken en er een 3D print kan worden gemaakt in elke gewenste kleur van 15 centimeter hoog”. Inmiddels hebben al meerdere aanstaande moeders hun zwangerschap in een 3D print laten vastleggen bij Bellyprint.

 

Een reactie van deelneemster Sandra: “Het resultaat vind ik prachtig, dat krijgt een mooie plek in onze huiskamer, zeker omdat het niet zo’n enorm beeld is, maar wel een mooie herinnering aan mijn zwangerschap. Wat ik ook gaaf vind, is dat ik zelf de kleur kon bepalen, zodat het bij mijn interieur past. Ik ben er erg blij mee en raadt het anderen ook zeker aan, zo’n mooie herinnering aan je zwangerschap!”

Foto’s en meer informatie vind je via de Facebookpagina van Bellyprint. Meer informatie over A Body Issue vind je via hun website.

 

Vond je dit leuk? Sluit je dan aan bij meer dan 800 moeders uit regio Arnhem!

 

Previous post

Studio Libris

Next post

huisenthuis.nl - Dressoir Bochum

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.