BlogNieuws

kinderkleding- en speelgoedbeurs in Cranevelt

Op 12 maart is er een kinderkleding- en speelgoedbeurs in het Craneveer gebouw in Arnhem-Noord. De beurs is georganiseerd volgens het kledinginbreng concept. Alle ouders kunnen kleding inbrengen die de vrijwilligers op de beurs verkopen. Maar liefst 80% van de opbrengst gaat naar de eigenaar.

“We vinden het zonde om nieuwe kleren of spullen te kopen als er nog genoeg van is. Doel van de beurs is het hergebruiken van artikelen te stimuleren. Het is milieuvriendelijk én goed voor je portomonnee” vertelt mede-organisator Gemma. De beurs draait volledig op vrijwilligers die als ‘beloning’ eerste keus hebben bij de ingebrachte artikelen.

Een zeer geslaagde`1e Altenieuw beurs!
Gemma kijkt terug op een zeer geslaagde 1e Altenieuw beurs die vorig jaar plaats vond op 19 september. Er was een gezellige sfeer en de rust en ruimte waarin iedereen kon shoppen was zeer aangenaam. Des te meer reden om de beurs nogmaals te organiseren!

Kom gezellig shoppen
Mensen die willen shoppen zijn vanaf 10.30 welkom. Alle kleding ligt netjes gesorteerd op maat en geslacht. Voor de shoppers heeft Gemma één tip: “Neem een grote tas en contant geld mee want het wordt shoppen geblazen!”

Ook verkopen?
Alle ouders die kleren of speelgoed willen verkopen kunnen zich registreren op de website. Door je te registreren vraag je een nummer aan en label je alle kleren. Op vrijdagavond kun je alle spullen aanleveren. Aan het eind van de dag kunnen de inbrengers de opbrengst en de onverkochte spullen ophalen. Wat niet opgehaald wordt gaat naar een goed doel.

Meer informatie vind je via de website www.altenieuw.nl

Vond je dit bericht leuk? Sluit je dan aan bij meer dan 800 moeders uit Arnhem.

Previous post

huisenthuis.nl - HuisenThuis stapelbed Jannes

Next post

Koffievoordeel - Ontvang een GRATIS ijskrabber bij aankoop van een winters proefpakket.

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.