BlogNieuws

Kluscursussen voor vrouwen

In de wijk Molenbeke vind je een onderneming van, voor en door vrouwelijke klussers. Mevrouw Spijker geeft cursussen aan vrouwen en hebben een klussendienst die bestaat uit vakkundige klusvrouwen voor alle inwoners van Arnhem en omstreken. Onder de noemer Spijkers&zo wordt daarnaast gereedschap en allerhande klusmaterialen een tweede leven gegeven. Mevrouw Spijker is een sociale onderneming met als missie om vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden tot vakkundige klusvrouwen. Men wilt een vriendelijke professionele service bieden voor een eerlijke prijs.

Het doel van Mevrouw Spijker is om het zelfvertrouwen, de persoonlijke ontwikkeling en de zelfredzaamheid van vrouwen te vergroten. Daarnaast probeert men hun sociaal-economische positie te verbeteren. Dit door hen de kennis en het ambacht van het klussen in en om huis bij te brengen.

Het afgelopen jaar was succesvol voor Mevrouw Spijker. De houtbewerkingscursus is een succes gebleken, zal komend jaar opnieuw plaatshebben en er komt zelfs een vervolgcursus waarin de vaardigheden nog verder worden uitgebouwd. Ook nieuw zijn onder anderen een cursus fietsbanden plakken en remmen afstellen en een cursus glas in lood. Voor de cursussen, die overigens in kleine groepen door een vakkundige vakvrouw worden gegeven, krijg je met de Gelrepas overigens 75%(!) korting! Kijk voor meer informatie op de website van Mevrouw Spijker.

Vond je dit bericht leuk? Sluit je dan ook aan bij meer dan 1.000 moeders uit Arnhem:

Previous post

Vivienne: de vrouw achter Mamaharten

Next post

Dit kun je komend weekend doen! (17 & 18 dec)

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.