BlogCharming Arnhem

Studio Libris

Denk je als je “vintage meubels” hoort aan de grote kast van je oma, of logge meubels bij de kringloop? Dat het ook heel anders kan bewijst Studio Libris. In deze kleine winkel aan de Broerenstraat wordt vintage design naadloos gecombineerd met werk van opkomende kunstenaars en designers. De inrichting is warm, modern en wordt vaak weer veranderd, waardoor Studio Libris bij elk bezoek weer verrast.

Studio Libris is opgericht door Arnhemmers Suzanne de Swart en Paul Koning. Naast de winkel hebben zij ook hun eigen label opgericht. Hiermee willen zij laten zien dat hun label zich niet laat leiden door trends. Zij kiezen liever voor ambachtelijke, doordachte en tijdloze ontwerpen. Dit zie je duidelijk terug in de winkel en het aanbod. Je gaat niet naar Studio Libris voor het koopjes graaien, maar wel voor de unieke stukken, sfeer en inspiratie.

Het is jammer dat Studio Libris net op een onopvallend plekje zit, waardoor de zaak nog niet zo heel bekend is in Arnhem. Onterecht. Dus de volgende keer dat je in het centrum bent en richting de Action loopt, neem dan eens een kijkje bij Studio Libris en laat je inspireren.

Studio Libris Arnhem

Ik ga alvast sparen voor zo’n fantastische meshmatics chandlier!

SL3

 

Edit: Per 26 maart is Studio Libris gesloten vanwege de sloop van de panden aan de Broerenstraat.

Vond je dit leuk? Sluit je dan aan bij meer dan 800 moeders uit regio Arnhem!

 

Previous post

babypark - Gratis box t.w.v. 129 euro cadeau bij aankoop van een babykamer!

Next post

Nieuw in Arnhem: 3D print van je zwangere buik!

The Author

Esther Solf

Esther Solf

Moeder (31), liefhebber van lekker eten, avonturier, vintage verzamelaar, koopjesjager en Arnhemmer. Schrijft over het leven als moeder en het eten wat daarbij hoort.

1 Comment

  1. […] niet alleen geschreven door moeders maar ook door ervaringsdeskundigen en professionals.  Via deze link kan je het artikel lezen en de website […]