Blog

Gastblog Wandelwagensoos: High tea & rode wangen

De Wandelwagensoos is een ontmoetingsplek voor ouders met baby’s en peuters uit Arnhem en omgeving. Maandelijks delen zij via Arnhemse Moeders een verhaal. Deze maand over de high tea die werd georganiseerd voor de gastvrouwen. 

De Wandelwagensoos kan niet bestaan zonder de hulp die het nu krijgt. Denk aan de gastvrouwen die elke vrijdagochtend iedereen welkom heten met koffie en thee en ervoor zorgen dat de locatie weer netjes achtergelaten wordt. Of de lieve helpers achter de schermen, die flyers rondbrengen en de website up-to-date houden. Of onze Facebook pagina voorzien van juiste informatie.

Maar natuurlijk ook de moeders, vaders, grootouders en kinderen die komen spelen op de soosochtenden. Zij blazen deze ochtenden leven in en zorgen  voor nieuwe ideeën en contacten. Dankjewel hiervoor!

Al deze hulp mag natuurlijk niet voor gewoon worden aangenomen en daarom zijn we afgelopen 5 maart bij elkaar gekomen onder het genot van een high tea.  Er werd veel gelachen en er zijn veel ideeën uitgewisseld. Samen met de lading suiker die we binnenkregen zorgde dit voor nieuwe energie, motivatie en rode wangen om ons in te blijven zetten voor dit mooie initiatief.

Ook zorgde het voor nieuwe plannen. Bijvoorbeeld voor hoe we het 5 jarig bestaan gaan vieren en over welke avond activiteiten we graag nieuw leven in willen blazen. Ik kan je wel vast verklappen dat we het graag groots willen vieren! Als je hiervoor trouwens leuke ideeën hebt, laat het ons weten! Of wil je ons helpen met de organisatie, of helpen met het voortbestaan van de wandelwagensoos meld je dan ook! Hoe meer rode wangen hoe beter!

Groetjes en tot snel!

Suzette Voet – Voorzitter wandelwagensoos

Previous post

EU wil 10 dagen vrij voor jonge vaders

Next post

Zwangerschapsdiscriminatie: verhalen over werkgevers zonder empathie deel II

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.