BlogNieuws

Nu ook Arnhems platform voor vaders

Onderzoeken tonen aan dat een aanwezige, betrokken vader een aantoonbaar positieve invloed heeft op de ontwikkeling van hun kinderen. VDRS vindt dat elk kind een betrokken vader verdient en wil dit actief uitdragen en stimuleren.

Daarom lanceren zij deze maand de nieuwe website Vdrs.nl, een online en offline platform dat vanuit Arnhem gevoed wordt. Het platform is bedoeld voor vaders die worstelen met het goed invullen van hun vaderschap. Op het online platform worden blogs gedeeld. Daarnaast geven de vaders elkaar tips over opvoeding. Naast de blogs kunnen vaders ook op de website terecht voor workshops en events waarbij vaders elkaar fysiek kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en van elkaar kunnen leren.

VDRS is in 2012 opgericht door Arnhemse vader Marius van Regteren met de naam Stichting voor Betrokken Vaderschap. VDRS wil aandacht vragen voor Vitaal Vaderschap en dit verder vormgegeven en stimuleren zodat zoveel mogelijk andere vaders ook bewust meer tijd met hun kinderen kunnen besteden.

Wij delen de mening dat het belangrijk is dat vaders betrokken zijn bij de opvoeding van hun kinderen en wensen VDRS dan ook veel succes met hun nieuwe platform!

Nieuws via Gelderlander.nl

Vond je dit nieuwsbericht interessant? Like Arnhemse Moeders op Facebook en blijf op de hoogte!

Previous post

Zwanger: dit wordt vergoed vanuit de basisverzekering

Next post

Peuters zijn aso's

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.