Blog

Schoenen kopen met een peuter

Kinderen groeien als kool. Om de drie weken hebben ze een garderobe in een maat groter nodig. Het meest vreselijke onderdeel daarvan is het kopen van schoenen.

Je overlegt wiens beurt het dit keer is en je zegt terloops dat het makkelijker is om zonder kinderen schoenen te kopen. Je partner gelooft het. Jij blij.

Maar dan bedenkt hij dat HIJ misschien wel degene is die kleding of schoenen moet omruilen als het niet past. Maar dat zegt hij niet. Hij zegt: “Ik bedenk me nu dat het handig is dat je de kinderen wel meeneemt zodat ze de schoenen direct kunnen passen. Want ja, sale kun je niet altijd ruilen.”.

Je baalt omdat hij ergens een punt heeft en besluit de strijd aan te gaan zodat partnerlief je morgen wel moet laten uitslapen. Fingers crossed dat het klusje snel geklaard wordt.

Jij ziet mooie, goede schoenen. Ze zijn stevig, zitten goed en ze kunnen er nog in groeien.

Maar de enige schoenen die jouw kinderen willen passen kosten €150,- en geven licht.

Natuurlijk zeg jij “nee”. Dit is je beloning:

Je koopt de goede schoenen. Maar omdat je de lichtgevende schoenen, die ook nog eens superlelijk zijn, niet hebt gekocht mag je de schoenenwinkel niet verlaten.

Eenmaal thuis kun je alleen nog maar instorten.

Maar… je hebt wel een ochtend uitslapen verdiend!

Vond je dit bericht interessant? Sluit je dan ook aan bij meer dan 1.100 moeders uit Arnhem:

Previous post

Nieuw in Arnhem: zwangerschapscursus voor alleenstaande moeders

Next post

Gastblog wandelwagensoos: nieuwe locatie in Velp!

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.