Blog

Ontmoet moeders tijdens Mamacafé op 4 januari

Naar aanleiding van de kerstactie heb ik veel reacties gekregen van moeders die graag meer contact willen met andere moeders,  ook buiten kerst om. Hoewel ik als persoon niet eenzaam was, heb ik me vroeger als moeder weleens eenzaam gevoeld omdat ik geen andere moeders kende waarmee ik ervaringen kon uitwisselen.

Omdat ik zelf heb ervaren hoe fijn het is om contact te hebben met andere moeders, wil ik hier met Arnhemse Moeders een bijdrage aan leveren.  In de Arnhemse Moeders Facebookgroep heb ik een tijd geleden gevraagd waar behoefte aan is, om te zien hoe Arnhemse Moeders hieraan kan bijdragen. Een Mamacafé werd meerdere malen genoemd.

Een winkel waar ik al een tijdje fan van ben, Little Things Arnhem, organiseert maandelijks zo’n Mamacafé. Het een toffe en centrale plek in Arnhem, en het lijkt me leuk om elkaar hier te ontmoeten. Er zijn goede faciliteiten voor kinderen en er is goede koffie. De perfecte ingrediënten om als moeders onder elkaar bij te kletsen!

Ik zal jullie via Arnhemse Moeders op de hoogte houden van deze Mamacafé’s en zal ik er zelf ook aanwezig zijn. Via dit Facebook Event kun je zien wanneer de komende Mamacafé’s zijn gepland. Het eerste Mamacafé van 2019 vindt plaats op vrijdag 4 januari. Meer informatie vind je in het Facebook event.

Het lijkt me superleuk om jullie daar te ontmoeten!

Liefs,

Lisa

Previous post

Vrouwencoach helpt je vol vertrouwen bevallen

Next post

Vier dagen werken, én een eigen bedrijf oprichten

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.