Blog

Arnhemse Moeders connect

Elke woensdag heb ik een leeftijdsgenootje van mijn jongste over de vloer. Op vrijdag is mijn jongste een ochtend bij de moeder van het leeftijdsgenootje. Vanwaar deze uitwisseling? Zodat we kunnen werken! Een ander voorbeeld: als een afspraak met een klant uitloopt app ik de moeder van een klasgenootje van mijn oudste, of ze hem even een half uurtje kan opvangen. 

Om heel eerlijk te zijn: ik zou niet zonder mijn moeder-netwerk kunnen. Het is ontzettend fijn om iemand te hebben die heel even kan inspringen, zonder te oordelen. Zonder dat jij je bezwaard hoeft te voelen. Zij hebben immers al kinderen onder hun hoede, één erbij kan dan vaak ook prima. Daarnaast spring ik ook voor hun in.

Ik gun alle moeders zo’n netwerk

En daar wil ik graag bij helpen. Dit ga ik doen door moeders uit dezelfde wijk aan elkaar te koppelen. Ik koppel minimaal 2 en maximaal 4 moeders aan elkaar om zo met elkaar in contact te komen.

Als jij ook graag je moedernetwerk wilt uitbreiden dan kun je dit formulier invullen: https://forms.gle/ugZvHytB1dAYwWDB7

Previous post

Een week niet bij mijn kindje...

Next post

Laten we eens wat liever zijn voor elkaar

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.