Blog

De Grote Familieshow

Een unieke theatershow op basis van een eigen geschreven verhaal: Het Mini-sterie van Fantastische Zaken. De show is geregisseerd door Marleen van der Loo en de hoofdrol wordt vertolkt door Jacqueline Aronson, beiden bekend in de musicalwereld. Het is een show voor het hele gezin, waarin kinderen centraal staan. Het is interactief, een totaalbeleving en heeft een culinair randje. Tijdens de show kunnen mensen genieten van hapjes en drankjes, bereid door een patissier van een tweesterrenrestaurant. Meer informatie over de show is te vinden op https://www.studio26.nl/actueel/voorstellingen/de-grote-familieshow/ en een impressie van de show is te vinden in deze video’s: trailer en making of.

Data 

Elke zaterdag van 18 juli t/m 22 augustus. Drie shows per dag om 10.30u, 13.00 en 15.30u. De show duurt circa 1,5 uur.

Tickets

Tickets kosten € 12,50 p.p. inclusief hapjes & drankjes en kunnen besteld worden via https://www.studio26.nl/webshop.
Locatie

Studio26 Theater

Larensteinselaan 26-d, Velp

Coronaproof

Ons theater is normaal geschikt voor ca. 180 bezoekers. We hebben de zaal volledig coronaproof ingericht met een alternatieve opstelling, waardoor er per show ruimte is voor ca. 40 bezoekers. Er is voldoende afstand tussen de zitplaatsen en er is een goed ventilatiesysteem.

Previous post

Een introverte moeder, dat ben ik

Next post

Arnhemse LEGO Challenge 2021

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.