Blog

Arnhemse LEGO Challenge 2021

Arnhemse LEGO Challenge 2021

“Hoe ziet de nieuwe stad eruit in LEGO? Welke beelden, taferelen en activiteiten mis jij in deze tijd en hoe kunnen we de stad in de toekomst gaan zien, gebruiken of inrichten? We dagen bezitters van LEGO of een LEGO-poppetje uit hun dromen en wensen voor Arnhem in de toekomst vast te leggen in een foto. In de stad, op een plek die je inspireert, de nieuwe stad kenmerkt of je favoriete plek. Maar je mag ook een nieuw bouwwerk maken. Iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Het enige dat je nodig hebt is LEGO of een LEGO-poppetje, een telefoon of camera en je eigen creativiteit”, aldus de organisatoren.

Meedoen?
Stuur je LEGO Challenge foto voor 27 april naar communicatie@rozet.nl of gebruik de hashtag #legofotochallange2021 voor de socialmediakanalen. De ingezonden foto’s worden van 1 tot 23 mei tentoongesteld in alle vestigingen van Rozet.

De inzendingen worden bekeken door de jury, bestaande uit Jenny Doest (Rozet), David Harpe (Bricks of Arnhem) en Marian van Hooij (Platform Binnenstad Arnhem). De drie meest spraakmakende inzendingen worden beloond met een prijs.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over dit project op: www.denieuwestad.rozet.nl

Previous post

De Grote Familieshow

Next post

The Colorfield Performance: vanaf 15 april in Park Lingezegen

The Author

Lotta

Lotta