Blog

Een echt sprookjescircus in Sonsbeekpark!

ARNHEM – Voor de dertiende keer vindt het Sprookjesfestival in Arnhem en directe omgeving plaats. Het festival heeft met het thema ‘1001 nacht’ dit jaar een Oosters tintje. Het Sprookjesfestival gaat zaterdag 23 oktober van start en eindigt 31 oktober.

Circustent in Sonsbeekpark

Tijdens het festival worden sprookjes met behulp van allerlei activiteiten, zoals dans, film en theater, verteld. Hier zijn zowel traditionele als moderne sprookjesverhalen in verwerkt, laat de organisatie weten. Het thema komt overal in terug.

Er is veel keus dit jaar. In negen dagen kunnen bezoekers kiezen uit zo’n honderd activiteiten op zo’n veertig verschillende locaties. Van een tekenworkshop bij de Arnhemse Kinderboekwinkel tot een Escaperoom bij het Watermuseum. En van een sprookjesmusical, met musicalster Bettina Holwerda in de hoofdrol, bij het Stadstheater tot een heus sprookjescircus in het Sonsbeekpark.

Previous post

Slapen op vakantie doe je zo!

Next post

This is the most recent story.

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.