Blog

The Colorfield Performance: vanaf 15 april in Park Lingezegen

The Colorfield Performance

The Colorfield Performance is een fantastisch schouwspel dat in 2021 voor iedereen te bewonderen is in Park Lingezegen bij Elst. Vierhonderd tot vijfhonderd kunstenaars gaan in de zomer in groepen van zes aan het werk. Elke kunstenaar zal een groot paneel beschilderen als onderdeel van een gigantisch kleurenveld. Initiatiefnemer is monumentaal vormgever en beeldend kunstenaar Dirk Hakze. Kom samen met je kinderen kijken hoe de schilderijen tot leven komen.

Wanneer te bekijken

Het kunstwerk is tussen 15 april en 1 oktober 2021 vrij toegankelijk. Van half tien ’s ochtends tot twee uur vóór zonsondergang zijn de kunstenaars aan het werk en kan je een praatje met ze maken. Alleen op maandag en dinsdag wordt er niet geschilderd, maar is het veld wel open voor publiek. In de maand september is het kunstwerk af en is het in zijn geheel te bewonderen. De werken zijn dan ook individueel te koop.

 

Deelnemers uit groot aantal landen

The Colorfield Performance is een internationaal project. De deelnemers komen uit een groot aantal verschillende landen, zoals Nederland, Frankrijk, Hongarije, Rusland, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Nieuw-Zeeland, Spanje, Curaçao, Schotland, Nigeria, Italië, Turkije, Verenigde Staten, België, Syrië en Polen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: www.thecolorfieldperformance.nl

Previous post

Arnhemse LEGO Challenge 2021

Next post

Lock-down-under

The Author

Lotta

Lotta