Bloggers

Marleen

Blogger MarleenHallo allemaal,

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marleen Snijders en ben 42 jaar. Samen met mijn man hebben we 4 kinderen in de leeftijd van 12, 6 (bijna 7, mam!) 4 en 2. Ben geboren en getogen Arnhemmer. Na de Lerarenopleiding Engels ben ik het bedrijfsleven ingerold, waar ik 12 jaar geleden na de geboorte van onze oudste zoon weer uitgerold ben. Sindsdien werk ik thuis als freelancer (ik schrijf romans) en hou ik mij bezig met het huishouden en de kinderen. Ben altijd actief geweest op de school van de kinderen (MR, biebmoeder, overblijfmoeder, rijmoeder, knutselmoeder, leesmoeder etc).

De blogs die ik hier ga plaatsen zullen met name over het grotere gezin gaan, consuminderen, groener leven, het huishouden, borstvoeding, dragen in een ergonomische drager, Rapley, opvoedkundige uitdagingen… alles wat er bij ons thuis dus speelt!  Hopelijk kan je er veel inspiratie op doen! Enne, stel gerust een vraag: wie weet heb ik er wel een antwoord op đŸ˜‰

Groetjes,

Marleen

Lees hier alle blogs van Marleen voor Arnhemsemoeders.nl.

Previous post

Gratis Peppa's klaslokaal

Next post

Koffieochtend voor Elderveldse moeders

The Author

Marleen Snijders

Marleen Snijders

Moeder (1971) van vier kinderen (2001/2007/2009/2011), getrouwd met manlief (1971). Auteur voor oa de Favorietseries, docent Engels, huisvrouw, mantelzorger, helpt graag op school, Engeland, boeken, plezier en maagverkleining.