Bloggers

Anouk

IMG_1934‘Zodra je kinderen krijgt, verandert je hele leven’

Wat een onzinnig cliché, vond ik altijd; ik was er toch immers zelf nog bij?
Hallo, ik ben Anouk Blind, 35 jaar en woon alweer ruim 6 jaar in het prachtige Arnhem. Voor de liefde kwam ik vanuit Enschede hier naartoe verhuisd en tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van!
Mijn zoon (Thiago) wordt in februari alweer 4, en dochter Rosa is in december 1 jaar geworden. Met veel plezier en genegenheid heb ik aan beide kinderen borstvoeding gegeven en ik ben er dan ook een groot voorstander van geworden.

Borstvoeding is het meest natuurlijke wat je je kindje kunt geven. In de boekjes staat altijd precies uitgelegd waarom het zo belangrijk is voor je kindje, maar ook voor jou als moeder. Het mooiste voor mij was de geborgenheid: samen met je kindje zijn. Mama en kindje, jij en ik. Niks anders dat belangrijk is; weinig dingen die intenser kunnen aanvoelen. Geweldig toch! Wat ik echter miste was geschikte kleding om mijn kleine borstvoeding te geven. Het was er wel, maar het was niet ‘fashionable’ naar mijn zin.
Wat ruim 3 jaar geleden begonnen is als een probeersel, namelijk het ontwerpen van een mooi, hip en praktisch borstvoedingsjurkje, is nu uitgegroeid tot een eigen label: Mama Mañana. Vol trots is begin december mijn eigen website gelanceerd, en ben ik nu, naast mijn baan als juf op de basisschool druk bezig om mijn unieke product onder de aandacht te brengen. Natuurlijk hoop ik dat Mama Mañana eens een goedlopend bedrijf zal zijn, maar mijn voornaamste doel is toch wel dat meer vrouwen hun kindje in die bijzondere begintijd van het leven het meest natuurlijke geven wat er bestaat: borstvoeding.

In mijn blogs zal ik je meer vertellen. Over waarom ik het een cliché vind dat je leven eindigt als je moeder wordt. Over borstvoeding. En natuurlijk geef ik je een kijkje achter de schermen van Mama Mañana.
Veel plezier met lezen! Enne, ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan op mijn website: www.mamamanana.nl.

> Lees de blogs van Anouk

Previous post

Jaarwisseling

Next post

Roze Mist

The Author

Anouk Blind

Anouk Blind

1 Comment

  1. […] was heel leuk om de hippe kleding van Anouk (Mama Manana) en Jacobi (Apenkopje) in het echt te bekijken en te voelen (fijne zachte […]